Financial

Financial Controller

Poulpharm is een betrouwbare, onafhankelijke partner voor dierenartsen en de veterinaire farmaceutische en voedingsindustrie. Poulpharm is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige onderzoeksactiviteiten, zowel op diagnostisch niveau als bij het uitvoeren van (pre-)klinische onderzoeken in eigen testfaciliteiten. Alle activiteiten worden uitgevoerd onder strikte procedures (ISO 17025, GCP, GLP,…).

Ons doel is om de dierenarts te helpen bij het stellen van een juiste diagnose met daarenboven het aanbieden van complementaire diensten; zoals de optimalisatie van de samenstelling van autogene vaccins en een grondige bacteriestam-karakterisering en -vergelijking. Poulpharm fungeert tevens als externe partner voor farmaceutische bedrijven die bacteriologische analyses wensen uit te voeren.

Op de centrale financiële dienst te Izegem wensen we het team te versterken met een financial controller.

Takenpakket

Als financial controller werk je nauw samen met je twee collega’s van de boekhouding om ervoor te zorgen dat de financiële rapporten betrouwbaar zijn. Na een inwerkperiode en uitgebreide interne opleiding sta je in het voor het uitwerken en uitvoeren van het financieel beleid van de groep.

Je takenpakket ziet er als volgt uit:

 • Je stelt de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportages op van zowel de Belgische als internationale bedrijven;
 • Je voert ad hoc-analyses uit op de financiële resultaten;
 • Je werkt inhoudelijk mee aan het uitbouwen van financiële en interne controle processen;
 • Je staat in voor de opmaak van de rapporteringen voor de Raad van Bestuur, het Management team en de banken;
 • Je staat in voor de coördinatie van het budgetproces van de bedrijven, volgt dit op reguliere basis verder op en doet de uitwerking hiervan;
 • Je bent verantwoordelijk voor de financiële zijde van verschillende subsidieaanvragen en volgt deze dossiers goed op.

Je profiel

 • Je beschikt over een masterdiploma handelswetenschappen, TEW of handelsingenieur en hebt reeds relevante werkervaring als auditor of financial controller.
 • Je beschikt over een goede kennis van boekhouding en weet data te vertalen in informatie.
 • Je hebt een kritisch-analytische geest met nadruk op details, maar verliest het grotere plaatje niet uit het oog.
 • Je kan goed zelfstandig werken en jouw prioriteiten vastleggen.
 • Je bent resultaatgericht, proactief en oplossingsgericht.
 • Je bent een teamplayer.
 • Je slaagt erin deadlines te behalen.

Wat bieden wij jou?

Bij Poulpharm kan je rekenen op een interessante functie waarin je verantwoordelijkheid kan nemen. Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast een marktconform salaris ook interessante extralegale voordelen volgens ervaringsniveau. Je werkt in een 40-uren week met 12 ADV dagen. Hierbij kan je rekenen op een flexibele invulling van je werkschema en behoort thuiswerk tot de mogelijkheden.

Heb je interesse om ons team te vervoegen? Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te mailen naar jobs@poulpharm.be.

Indien je op basis van jouw opleiding en/of ervaring in aanmerking komt voor de functie nodigen wij jou graag uit voor een verkennend gesprek met HR. Ook indien je niet in aanmerking komt voor de functie, ontvang je steeds feedback. Indien dit positief is, volgt een tweede gesprek met de leidinggevende. Indien beide gesprekken goed verlopen zijn en wij een goede match zien met Poulpharm, bieden we je graag een loonvoorstel aan!