Financial data-analist

Bij Poulpharm geloven we in het potentieel van elk individu om een positieve impact te hebben op de veterinaire gezondheidszorg.

Ons toegewijde team van professionals, gaande van laboratoriumtechnologen, dierverzorgers, onderzoekers en species experten tot marketeers en kwaliteitscoördinators, werkt onvermoeibaar samen zowel op diagnostisch niveau als bij het uitvoeren van (pre-)klinische onderzoeken in onze eigen state-of-the-art testfaciliteiten.

Als een toonaangevend partner van de dierenartsen, veterinaire farmaceutische industrie en voedingsindustrie zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde individuen die willen bijdragen aan ons inspirerend verhaal. Bij Poulpharm krijgt u de kans om uw talenten te ontplooien en te groeien in een stimulerende omgeving.

Op de centrale financiële dienst te Izegem wensen we het team te versterken met een financial data-analist. 

Wat houdt dit in?

Als financial data analist werk je nauw samen met je twee collega’s van de boekhouding om de financiële rapporten op te stellen. Na een inwerkperiode en interne opleiding sta je in het voor het uitwerken en uitvoeren van het financieel beleid van de groep. 

Je takenpakket ziet er als volgt uit: 

 • Je stelt de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportages op van zowel de Belgische als internationale bedrijven;
 • Je voert ad hoc-analyses uit op de financiële resultaten;
 • Je werkt inhoudelijk mee aan het uitbouwen van financiële en interne controleprocessen;
 • Je staat in voor de opmaak van de rapporteringen voor de Raad van Bestuur, het Management team en de banken;
 • Je staat in voor de coördinatie van het budgetproces van de bedrijven, volgt dit op reguliere basis verder op en doet de uitwerking hiervan;
 • Je bent verantwoordelijke voor de financiële zijde van verschillende subsidie-aanvragen en volgt deze dossiers goed op.

Je profiel

 • Je beschikt over een masterdiploma handelswetenschappen of TEW en hebt reeds relevante werkervaring als auditor, financial controller of financial data-analist of financial data-analist;
 • Je beschikt over een goede kennis van boekhouding en weet data te vertalen in informatie;
 • Je hebt een kritisch-analytische geest met nadruk op details, maar verliest het grotere plaatje niet uit het oog;
 • Je hebt een vergaande kennis van Excel, kennis van Power BI is een plus;
 • Je kan goed zelfstandig werken en jouw prioriteiten vastleggen;
 • Je bent resultaatgericht, proactief en oplossingsgericht;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je slaagt erin deadlines te behalen.

Wat bieden wij jou?

Bij Poulpharm kan je rekenen op een interessante functie waarin je verantwoordelijkheid kan nemen. Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing.

Als stabiel bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast een marktconform salaris ook interessante extralegale voordelen volgens ervaringsniveau.

 Je werkt in een 40-uren week met 12 ADV dagen. Hierbij kan je rekenen op een flexibele invulling van je werkschema en behoort thuiswerk tot de mogelijkheden. 

Heb je interesse om ons team te vervoegen? Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te mailen naar jobs@poulpharm.be.

Indien je op basis van jouw opleiding en/of ervaring in aanmerking komt voor de functie nodigen wij jou graag uit voor een verkennend gesprek met HR. Ook indien je niet in aanmerking komt voor de functie, ontvang je steeds feedback. Indien dit positief is, volgt een tweede gesprek met de leidinggevende. Indien beide gesprekken goed verlopen zijn en wij een goede match zien met Poulpharm, bieden we je graag een loonvoorstel aan!