Diagnostisch laboratorium

Klik om meer te weten

Bacteriologie

Onze afdeling bacteriologie bestaat uit verschillende experten die een verscheidenheid aan bacteriologische analyses kunnen uitvoeren, met het grootste oog voor detail en kwaliteit.

Lees meer

Serologie

Poulpharm beschikt over een geautomatiseerd systeem voor het uitvoeren van ELISA testen waardoor in een korte tijdspanne een groot aantal testen uitgevoerd kunnen worden en de klant snel op de hoogte is van het resultaat.

Lees meer

parasitologie

Doorheen de jaren heeft Poulpharm een uitzonderlijke expertise opgebouwd rond coccidiose en kan het rekenen op specifiek getraind personeel voor de uitvoering van deze onderzoeken.

Lees meer

virologie

Ons virologisch laboratorium bestaat uit een team van wetenschappers en bekwame laboratoriumtechnici die samenwerken om virussen te isoleren, te identificeren en autogene vaccins te produceren voor een breed scala aan dierlijke virussen.

Lees meer

PCR

PCR of Polymerase Chain Reaction is een snelle en betrouwbare methode om het genetisch materiaal van ziekteverwekkers (bacteriën, virussen en parasieten) op te sporen en dit reeds in een vroeg stadium van de ziekte.

Lees meer

pathologie

Poulpharm beschikt over de nodige faciliteiten voor het uitvoeren van post-mortem onderzoeken. In samenspraak met ervaren dierenartsen worden de geschikte stalen genomen voor het stellen van pathologische diagnose.

Lees meer

Contacteer ons voor meer informatie

Sylwia Doner

Contactpersoon Pluimvee

Pieter-Jan Dhaese

Contactpersoon Varkens

Detliff Velghe

Contactpersoon Rund